fbpx

VelaShape III – Remodelare Corporala

Remodelare Corporala cu Velashape 3 Bucuresti la Slim Fit For Life by Ilona Grigore

VelaShape III – Remodelare Corporala

Remodelare corporala si diminuare celulita.

Velashape 3 – Tratamentul Ideal pentru Silueta Perfecta

Velashape 3 este un tratament de diminuare celulita, remodelare corporala si tonifiere cutanata non-invaziva, bazat pe sinergia dintre 4 tehnologii unice pentru a livra rezultate fara egal:

 • Radiofrecventa;
 • Infrarosu;
 • Vaccum;
 • Masaj cu role mecanice;

VelaShape III ofera cu usurinta si foarte rapid rezultatele dorite, tintind multiple probleme, de la nivelul intregului corp: aspectul de „coaja de portocala”, centimetrii in plus, laxitatea – chiar si de pe cele mai dificile zone. Totul, intr-o modalitate sigura, fara timp de recuperare si foarte, foarte relaxanta.

Ce este VelaShape III?

VelaShape III este cel mai cunoscut tratament non-invaziv de remodelare corporala, tonifiere cutanata si eliminare a celulitei, ce utilizeaza concomitent cele 4 tehnologii, pentru rezultate optime: infrarosu (incalzeste tesutul pana la 3 mm adancime), radiofrecventa bipolara (ajunge pana la 20 mm adancime), vacuum (faciliteaza livrarea tintita si sigura a energiei) si role mecanice (pentru confort sporit si drenaj limfatic).

Cu VelaShape III puteti trata atat zonele mari: abdomen, coapse, fese, precum si pe cele mai mici: brate, gambe, barbie dubla (gusa). Este un tratament potrivit pentru doamnele si domnii care si-au propus un contur mai bine definit la nivelul intregului corp sau pe anumite zone tinta, eliminarea tesutului adipos in exces si redobandirea tonusului, fermitatii si elasticitatii pielii.

Trtatament anticelulitic Velashape 3

Pasii tratamentului VelaShape III

Spre deosebire de procedurile chirurgicale de reconturare, VelaShape III nu necesita nicio pregatire inainte sau dupa tratament, cu exceptia mentinerii nivelului optim de hidratare. Nu implica timp de recuperare si nu genereaza efecte secundare.

Temperatura terapeutica necesara pentru rezultate optime variaza intre 42 si 45 grade Celsius. In functie de rezultatul dorit, aceasta temperatura trebuie mentinuta minim 5 minute pentru tratarea celulitei si minim 10 minute pentru reducerea laxitatii cutanate.

In cadrul SlimFit for Life by Ilona Grigore ne-am propus sa facem din tratamentele oferite o experienta completa, sustinuta de o atmosfera placuta, relaxanta si de rezultate binemeritate.

 • Terapeutul nostru pozitioneaza pe zona de tratament aleasa – aplicatorul special. Pe masura ce il misca, veti simti cum pielea este trasa in interior (prin tehnologia vacuum), incalzita la o temperatura terapeutica (prin radiofrecventa) si masata prin rolele mecanice. Lumina infrarosie este insesizabila, insa lucreaza concomitent cu celelalte 3 tehnologii pentru a imbunatati aspectul pielii.
 • O sedinta dureaza intre 20 si 90 de minute, in functie de complexitatea ariei tratate. Procedura este foarte confortabila, lucru atestat de majoritatea pacientilor.
 • Rezultatele se vad imediat, putand sa va bucurati de un aspect mai ferm, mai neted, dupa ce ati terminat sedinta.

De cate sedinte este nevoie?

Numarul de sedinte depinde de tipologia fiecaruia dintre dumneavoastra, de stilul de viata, de complexitatea zonei tratate si, bineinteles, de rezultatul dorit. In general, este recomandat un protocol de 4-6 sedinte, urmate de sesiuni de intretinere la 1-3 luni distanta.

Terapeutii nostri va vor recomanda un plan de tratament inca de la discutia initiala, care sa fie cel mai potrivit nevoilor si obiectivelor pe care doriti sa le atingeti.

In cat timp apar rezultatele dupa un tratament VelaShape III?

Eficienta VelaShape III se vede imediat dupa prima sedinta: pielea este mai ferma (skin tightening), cu un tonus mai ridicat, celulita este atenuata, iar corpul capata un aspect remodelat.  Rezultatele sunt, de asemenea, cumulative – dupa terminarea protocolului de 4-6 sedinte, rezultatele se mentin un timp indelungat.

 De ce sa alegeti VelaShape III?

Peste 5 milioane de pacienti din intreaga lume pot confirma, astazi, eficienta unui tratament VelaShape III. Aceasta terapie non-invaziva are numeroase beneficii pentru sanatatea si aspectul pielii dumneavoastra:

 • Ofera o reconturare a zonei tinta;
 • Are aprobare FDA pentru reducerea circumferentiala din jurul abdomenului si coapselor;
 • Faciliteaza scaderea in centimetri: peste 2 cm din circumferinta abdomenului si peste 1.5 cm din circumferinta coapselor;
 • Reduce eficient chiar si celulita in stadiu avansat;
 • Are un efect de skin-tightening;
 • Stimuleaza circulatia sangvina si drenajul limfatic pentru detoxifierea organismului;
 • Imbunatateste metabolismul la nivel celular;
 • Faciliteaza productia de colagen – esentiala in redobandirea elasticitatii, fermitatii si uniformitatii cutanate;
 • Este o procedura rapida, insa foarte eficienta;
 • Rezultatele apar imediat post-tratament, inca de la prima sedinta;
 • Nu necesita timp de recuperare, motiv pentru care va puteti intoarce la activitatile dumneavoastra zilnice imediat.

Spre deosebire de metodele chirurgicale sau minim-invazive disponibile astazi, VelaShape III ofera rezultate exceptionale intr-o modalitate foarte relaxanta, fara riscuri, timp de recuperare sau efecte secundare. In plus, studiile clinice dovedesc faptul ca VelaShape III este mai eficient (ofera rezultate mai bune in mai putine sedinte) si mai sigur decat alte tratamente de acest tip.

Contraindicatii

Unul dintre cele mai bune motive pentru a lua in considerare tratamentul de remodelare corporala si estompare a celulitei VelaShape III este faptul ca nu are contraindicatii semnificative. Totusi, dat fiind mix-ul de tehnologii utilizate, nu recomandam efectuarea acestei proceduri in urmatoarele cazuri:

 • Aveti stimulator cardiac sau defibrilator;
 • Ati avut recent o problema medicala grava sau o interventie chirurgicala;
 • Suferiti de boli autoimune;
 • Ati suferit sau suferiti de tumori maligne;
 • Prezentati leziuni sau inflamatii pe zona de tratament;
 • Sunteti alergic/alergica la caldura;
 • Sunteti gravida sau alaptati.

Testimoniale Velashape 3

„Adio, celulita!” – asa m-a intampinat terapeuta Slim Fit for Life by Ilona Grigore, atunci cand am inceput sedintele VelaShape III. Si a avut dreptate! – Magda T.

Nu m-am simtit niciodata mai bine in corpul meu. Datorita VelaShape III merg la plaja cu incredere si nu mai evit rochiile strampte in viata de zi cu zi. – Carla D.

Vezi Preturile

Call Now Button