fbpx

PrimeLase HR Excellence – Epilare Definitiva cu Laser

Epilare definitiva cu laser alexandrite Primelase Bucuresti la Slim Fit For Life

PrimeLase HR Excellence – Epilare Definitiva cu Laser

Epilare definitiva cu laser Alexandrite, pe orice zona.

Epilare Definitiva cu Laser Alexandrite – PrimeLase

Epilarea definitiva cu laserul Alexandrite Primelase HR Excellence este cea mai avansata metoda de epilare laser de pe piata. 

Indiferent de sezon sau de ocazie, ne dorim o piele fina, fara par. Tehnologia avansata disponibila astazi ne permite realizarea eficienta a tratamentelor de epilare definitiva, aceasta fiind una dintre cele mai solicitate proceduri de estetica de pe piata.

Tratamentul nostru – PrimeLase HR Excellence ofera o procedura de epilare definitiva rapida, sigura si eficienta, indiferent de fototip sau de zona de lucru. Rezultatele sale se datoreaza tehnologiei pe baza de laser Alexandrite, care vizeaza cu precizie pigmentul din foliculul de par (melanina), provocand distrugerea termica a celulelor responsabile de cresterea firului de par. Tratamentul nu lezeaza pielea si este extrem de sigur.

Ce este PrimeLase HR Excellence?

PrimeLase HR Excellence este cel mai puternic echipament de epilare definitiva, ce elimina eficient si sigur toate tipurile de par, inclusiv pe cel fin, mai deschis la culoare. Mult mai puternic decat laserele obisnuite, laserul Alexandrite cu ajutorul caruia se efectueaza tratamentul distruge definitiv radacina firului de par, fara a afecta celelalte tesuturi.

PrimeLase HR Excellence se adapteaza eficient la toate fototipurile si zonele corpului, atat in cazul doamnelor, precum si al domnilor. Datorita tehnologiei echipamentului, absorbtia ridicata si durata scurta a impulsului fac din tratamentele noastre o procedura foarte eficienta, confortabila, cu rezultate de lunga durata. In plus, cu PrimeLase HR Excellence puteti spune „Adio!” foliculitei si hirsutismului (pilozitatea excesiva).

Datorita puterii mari a laserului, este posibila folosirea tehnologiei unice UPS (puls ultra-scurt de 3 ms), ce permite atingerea unei temperaturi de tratament optime intr-un timp scurt. Astfel, este posibila distrugerea rapida a foliculului de par fara disconfort.

In plus, epilarea definitiva cu laser PrimeLase se poate face in doua moduri: Modul Static si Modul Dinamic.

 • Modul Static – Foloseste impulsuri cu intensitate ridicata pentru a tinti foliculii pilosi pigmentati si/sau minim pigmentati din zonele greu accesibile.
 • Modul Dinamic – Foloseste impulsuri cu intensitate scazuta livrate intr-un anumit interval de timp pentru a tinti foliculii pilosi minim pigmentati. Se recomanda de asemenea pentru pacientii cu piele bronzata, sensibili la durere sau cu densitate foliculara mare.

epilare definitiva cu laser Alexandrite

Pasii tratamentului PrimeLase HR Excellence

Protocoalele de epilare definitiva efectuate in cadrul SlimFit for Life by Ilona Grigore implica 3 etape:

A. Pregatirea pentru tratament, ce cuprinde:

   • Un consult specializat pentru a ne asigura ca sunteti candidatul potrivit pentru efectuarea in siguranta a procedurii, dar si pentru a stabili protocolul de tratament si parametrii de lucru, in functie de fototipul, densitatea, culoarea parului;
   • Se recomanda eliminarea metodelor clasice de smulgere a firelor de par (ceara, epilator). De asemenea, recomandam folosirea lamei de ras, in rutina de ingrijire, cu cel putin 1 luna inainte de inceperea protocolului. Laserul PrimeLase HR Excellence tinteste foliculul firului de par, motiv pentru care este necesar sa pastram radacina intacta si sa tinem parul in faza activa de crestere;
   • Evitarea expunerii la soare sau la solar pentru minim 2 saptamani inainte si dupa tratament;

B. Efectuarea procedurii de epilare definitiva:

   • La inceputul fiecarei sedinte, terapeutul SlimFit for Life by Ilona Grigore verifica zona ce urmeaza a fi tratata, pentru a se asigura de integritatea si conditiile sale;
   • Terapeutul selecteaza parametrii de lucru;
   • Pentru a asigura un contact perfect si eficient cu pielea, pe zona de tratament se aplica un strat subtire de gel special, incolor si inodor;
   • Terapeutul trece cu aplicatorul pe zona de lucru, in timp ce laserul Alexandrite tinteste radacina firelor de par. Tratamentul este foarte sigur si ofera un confort sporit datorita tehnologiei patentate Crystal Freeze – a PrimeLase HR Excellence – care mentine temperatura pielii la un nivel optim.

 C.  Post-sedinta:

  • Tratamentele cu PrimeLase HR Excellence nu necesita timp de recuperare. Totusi, sunt cateva reguli de care trebuie sa tineti cont dupa fiecare sedinta, pentru a nu genera efecte secundare:
  • Evitarea dusului, saunei sau baii fierbinti – pentru cel putin 3 zile dupa sedinta;
  • Evitarea tratamentelor de remodelare corporala prin incalzire pentru cel putin 3 zile;
  • Evitarea expunerii la soare/ solarului – pentru cel putin 2 saptamani post-sedinta;
  • Evitarea lotiunilor/cremelor corporale- pentru cel putin 3 zile post-sedinta;
  • In cazul in care aveti o piele mai sensibila, terapeutul nostru va va oferi toate detaliile necesare pentru a o ingrijire corecta post-tratament.

Cat dureaza o sedinta de epilare definitiva cu PrimeLase HR Excellence?

Durata unei sedinte depinde de fototip, densitate, culoare, dar si de numarul de zone alese.

 • Mod Static/Dinamic (zona mica): 10-15 min;
 • Mod Static (full body): 60-75 min;
 • Mod Dinamic (full body): 90-120 min;

Epilare Definitiva cu Laser Alexandrite Bucuresti

De cate sedinte este nevoie?

Numarul final de sedinte variaza de la un pacient la altul si este adaptat in functie de sex, varsta, zona si activitate hormonala. In general, este nevoie de aproximativ 6 sedinte pe zona corpului si de aproximativ 8 sedinte pentru zona fetei.

De ce sa alegeti epilarea definitiva cu PrimeLase HR Excellence?

PrimeLase HR Excellence este unul dintre cele mai performante echipamente pentru epilare definitiva laser. Un astfel de tratament inseamna:

 • Rapiditate, eficienta si siguranta, datorita laserului de mare intensitate ce tinteste direct radacina firului de par, fara a afecta celelalte tesuturi;
 • Adaptabilitate: poate fi realizat pe toate zonele corpului, chiar si pe acelea mai greu accesibile;
 • Elimina foliculita si cresterea firelor de par sub piele;
 • Elimina conditia pielii numita Hipertricoza (Hirsutism);
 • Ofera rezultate excelente inca de la prima sedinta;
 • Este confortabil, non-invaziv si nu necesita timp de recuperare.

Contraindicatii

Desi este un tratament potrivit pentru orice fototip, indiferent de sexul pacientilor nostru sau de zona aleasa, PrimeLase HR Excellence nu poate fi realizat in urmatoarele conditii:

 • Cu minim 2 saptamani inainte si dupa expunerea la soare;
 • In sarcina sau pe perioada alaptarii;
 • Rani, infectii (in special virale) sau cicatrici recente – pe zona de lucru;
 • Sub tratament cu medicamente fotosensibilizante (cele mai cunoscute fiind antibioticele sau retinoizii);
 • Leziuni cutanate pre-canceroase sau canceroase;
 • Tatuaje sau machiaj semipermanent – pe zona de tratament;
 • Boli endocrine (spre exemplu, diabet zaharat) sau afectiuni inflamatorii.

Va asteptam la SlimFit for Life by Ilona Grigore pentru a va bucura de o piele fina si catifelata pe tot parcursul anului!

Testimoniale

Este un sentiment atat de placut sa stii ca ai o piele fina intotdeauna. Multumesc echipei Slim Fit for Life pentru aceste rezultate, dar si pentru experienta minunata pe care am avut-o alaturi de voi. – Claudia P.

Activand in domeniul fitness, pentru mine este foarte important sa nu mai duc grija constanta a aparatului de ras inainte de competitii. PrimeLase ofera rezultate extraordinare, in acest sens. – Andrei C.

Preturi Epilare – pentru EA

Vezi Preturi

Preturi Epilare – Pentru EL

Vezi Preturi

Call Now Button