fbpx

Dalyance – Tratamente cu Radiofrecventa si Ultrasunete

Estetica Faciala si Corporala cu Dalyance

Dalyance – Tratamente cu Radiofrecventa si Ultrasunete

Estetica faciala si corporala non-invaziva.

Terapii Combinate de Remodelare Corporala si Rejuvenare Faciala – Dalyance

Dalyance este un tratament de rejuvenare faciala si remodelare corporala, ce foloseste radiofrecventa si ultrasunetele. Terapie eficienta, nedureroasa si rapida – remodelarea corporala cu Dalyance va permite sa reveniti imediat la activitatile de zi cu zi, fiind complet non-invaziva, cu rezultate vizibile imediat.

Cu ajutorul Dalyance, specialistii Slim Fit for Life Bucuresti va pot oferi atat un tratament rapid de lifting si de rejuvenare faciala, cat si un protocol complet de remodelare corporala non-invaziva.

Cum Funtioneaza Remodelarea Corporala Dalyance?

Radiofrecventa Dalyance este o metoda non-invaziva si non-chirurgicala de remodelare corporala si de imbunatatire a tonusului cutanat. Cu ajutorul sinergiei inovatoare dintre radiofrecventa si ultrasunete, terapiile corporale cu aparatul Dalyance au capacitatea de a actiona din interior spre exterior, prin stimularea mecanismelor naturale ale organismului.

Astfel, radiofrecventa Dalyance actioneaza asupra tesutul gras subcutanat, fara a leza pielea, determinand eliminarea adipocitelor in exces, pe cale naturala, prin sistemul limfatic. In paralel, echipamentul stimuleaza refacerea nivelului de elastina si colagen (proteine regasite in mod natural in organism, al caror nivel incepe sa scada procentual, odata cu inaintarea in varsta). La finalul protocolului de sedinte, zona tratata va fi vizibil mai ferma, aspectul pielii va fi imbunatatit, iar silueta va fi reconturata si remodelata.

Remodelare Corporala cu Dalyance

Care sunt Pasii Tratamentului Dalyance?

Echipamentul Dalyance functioneaza prin doua tipuri de tehnologii care se completeaza reciproc, radiofrecventa si ultrasunete, pentru potentarea rezultatului final: remodelarea corporala.

Prin radiofrecventa, Dalyance livreaza caldura in profunzimea tesuturilor, cu ajutorul aplicatorului sau special. Aceasta caldura actioneaza in trei moduri distincte, fiecare cu rol esential in succesul si eficienta tratamentului:

  • Incalzirea tesutului adipos. Radiofrecventa pregateste tesuturile pentru procesul de remodelare corporala, incalzind zona de tratament si facilitand distrugerea tesutului adipos – a grasimii localizate.
  • Neocolageneza. Caldura produsa prin radiofrecventa stimuleaza procesul natural de neocolageneza (regenerarea si refacerea fibrelor de colagen din tesuturi). Colagenul este cea mai importanta proteina din corp, responsabila pentru elasticitatea si fermitatea pielii, iar radiofrecventa Dalyance stimuleaza corpul sa o produca in cantitati mai mari. Aceasta metoda, consacrata in estetica medicala, este complet non-invaziva, avantajul sau major fiind utilizarea proceselor naturale ale corpului pentru obtinerea rezultatelor dorite.

Prin Ultrasunete – cea mai avansata metoda de remodelare corporala – se livreaza vibratii in tesut, la o frecventa joasa. Aceste vibratii creeaza micro-bule cu o cantitate mare de energie, ce compromit membrana celulara a adipocitelor. Prin acest proces, grasimea din stare solida se transforma in stare lichida, fiind ulterior eliminata prin drenaj limfatic. Aceasta metoda de remodelare corporala se numeste cavitatie, si este una dintre cele mai sigure si rapide modalitati de a scapa de centimetri in plus si de a elimina grasimea in exces.

Stimularea drenajului limfatic natural

Caldura livrata cu ajutorul radiofrecventei are, de asemenea, un impact pozitiv asupra eficientei sistemului limfatic, accelerand eliminarea adipocitelor distruse si a toxinelor in exces. Drenajul limfatic este esential atunci cand vorbim de rezultate reale in remodelarea corporala. Prin imbunatatirea circulatiei sangvine din zona de tratament, radiofrecventa asigura si o mai buna oxigenare a tesuturilor, accelerand metabolismul si favorizand aparitia mai rapida a rezultatelor.

Avantajele remodelarii corporale cu Dalyance

Remodelarea corporala cu radiofrecventa si ultrasunete Dalyance actioneaza direct asupra zonelor cu probleme, folosindu-se de mecanismele naturale ale organismului pentru a stimula eliminarea tesutului adipos in exces. Mai mult decat atat, radiofrecventa si ultrasunetele Dalyance ofera rezultate foarte bune si in eliminarea celulitei si imbunatatirea tonusului cutanat. Pentru tratarea celulitei, va recomandam si tratamentul Velashape 3.

Tratamentele cu radiofrecventa si ultrasunete Dalyance sunt rapide si nedureroase, sedintele fiind asemanatoare cu o sesiune relaxanta de masaj. In acest mod, Slim Fit For Life va ofera o terapie eficienta si sigura de remodelare corporala, o ocazie sa va deconectati de la agitatia vietii de zi cu zi si sa va relaxati profund cu un tratament special, care va va da o stare generala de bine.

Lifting si Rejuvenare Faciala 

Lifting-ul sau intinderea pielii. Terapia pe baza de radiofrecventa Dalyance actioneaza asupra tenului avand un efect de strangere a fibrelor de colagen si elastina. In plus, stimuleaza activitatea fibroblastelor, ceea ce inseamna productia de colagen nou. Sistemul nostru de radiofrecventa produce un curent electromagnetic ce trece prin tesut si genereaza caldura, iar rejuvenarea pielii apare ca rezultat al lezarii termice.

Caldura genereaza remodelarea colagenului pe timp indelungat si, astfel, vedem rezultatele impresionante pe fermitate si skin-tightening, dupa fiecare tratament. Raspunsul inflamatoriu al pielii la lezarea indusa de caldura, genereaza o sinteza aditionala de colagen, ca parte a procesului de vindecare. Radiofrecventa este, astfel, un tratament extraordinar pentru netezirea liniilor fine si a ridurilor, pentru ridicarea pometilor si pentru obtinerea unui aspect global intinerit.

Testimoniale Dalyance

Rejuvenarea faciala cu Dalyance mi-a oferit un aspect mai placut si mai tanar al tenului, iar rezultatele s-au vazut imediat. Olga S.

Cu ajutorul tratamentelor combinate cu radiofrecventa si ultrasunete am reusit atat sa scap de centimetrii in plus dar si sa reduc aspectul celulitei. Recomand!– Elena N.

Vezi Preturile

Call Now Button