fbpx

Cooltech Define – Slabire Localizata

Slabire localizata cu Criosculptare Cooltech Define Bucuresti la Slim Fit For Life by Ilona Grigore

Cooltech Define – Slabire Localizata

Slabire localizata full body, prin inghetare la - 11⁰C.

Cea mai avansata procedura de slabire localizata non-invaziva.

Cooltech Define este un tratament modern si non-invaziv de slabire localizata, acum disponibil si la Slim Fit for Life, Bucuresti. Cooltech Define are ca scop principal eliminarea tesutului adipos localizat, actionand rapid si eficient pentru o slabire imediata in centimetri. Cooltech Define foloseste tehnologia de criosculptare, ce reprezinta un avans tehnologic semnificativ fata de criolipoliza, tratamentul racind tesutul gras la -11 grade Celsius, cu rezultate de slabire exceptionale intr-un timp mai scurt.

Pe langa eficienta fara precedent, tratamentul de slabire localizata Cooltech Define se defineste si prin gradul ridicat de siguranta pe care vi-l ofera, acesta fiind garantat de expertiza tehnica a producatorului, Cocoon Medical, un real pioner in estetica medicala. Criolipoliza Cooltech Define este disponibila la Slim Fit For Life Bucuresti, unde specialistii nostri in slabire localizata va vor oferi o experienta deosebita.

Cum Funtioneaza Criosculptarea Cooltech Define?

Slabirea localizata prin criosculptare actioneaza in mod direct asupra adipocitelor (celulelor grase) prin racirea lor la o temperatura de -11 grade. Temperatura scazuta compromite integritatea membranelor celulare ale adipocitelor, determinand eliminarea ulterioara a acestora pe cale naturala, prin sistemul limfatic.

Temperaturile scazute ale tratamentului de criosculptare nu afecteaza tesuturile adiacente (muschi, derm si epiderm) datorita utilizarii unei membrane protectoare ce contine gen anti-inghet.

Astfel, criosculptarea devine o metoda-etalon de slabire localizata. Mai mult, tratamentul este eficient, in egala masura, atat pentru femei cat si pentru barbati.

Slabire localizata cu Cooltech Define

De ce sa Alegeti Criosculptarea ca Metoda de Slabit?

Criosculptarea este una dintre cele mai avansate metode de slabire localizata, ea avand o serie clara de avantaje fata de alte tehnici invechite precum liposuctia sau interventiile chirurgicale:

  • Criosculptarea este non-invaziva. Slabire localizata cu Cooltech Define este una non-chirurgicala, fiind astfel eliminate din start toate riscurile asociate metodelor chirurgicale. Tot tratamentul se desfasoara fara a leza pielea sau tesuturile adicente, fara incizii sau intepaturi.
  • Criosculptarea elimina complet tesutul adipos. Dupa ce celulele adipoase sunt afectate de temperatura scazuta, ele sunt “sparte” in componentele lor fundamentale (aminoacizi, peptide, proteine) cu ajutorul macrofagilor, celule speciale care au rol de curatare. Astfel, tesutul adipos este eliminat defintiv, fara a se mai putea regenera.
  • Fara timp de recuperare. Dupa o sedinta de criosculptare, se poate reveni imediat la activitatile de zi cu zi, fara a va fi afectata capacitatea de a va desfasura rutina obisnuita. Un tratament dureaza 70 de minute.
  • Rezultate Rapide. Cu Cooltech Define, putem trata 4 zone diferite de tratament in numai 70 minute, iar rezultatele incep sa apara la 3 saptamani dupa prima sedinta. Rezultatul maxim se atinge la 2 luni de la prima sedinta.
  • Tehnologie Recunoscuta International. Cooltech Define este un tratament recunoscut la nivel international, atat pentru eficienta sa cat si pentru gradul ridicat de siguranta.

Ce se Intampla in Timpul Tratamentului de Criosculptare?

Tratamentul de criosculptare cu Cooltech Define se desfasoara in urmatorii pasi:

 1. Pregatirea pentru tratament. Procedura de criosculptare incepe cu asezarea membranei speciale Cooltech pe zona de tratament. Rolul membranei este de a proteja pielea, ea continand un gel special cu proprietati anti-inghet.
 2. Asezarea Aplicatorilor. In functie de zona de tratament aleasa, specialistul nostru in remodelare corporala va aseza un aplicator special peste membrana de protectie. Acesta foloseste un mecanism cu vacuum pentru a trage usor tesutul adipos in interior, unde va fi expus la temperatura scazuta (-11 C).
 3. Membranele celulelor grase isi pierd integritatea structurala. In timp, ele vor fi eliminate in mod natural din organism, prin sistemul limfatic.
 4. Dupa terminarea tratamentului, vom efectua un masaj pe zona de tratament, pentru restabilirea circulatiei sangvine la parametri normali.

Ce Zone se pot Trata cu Criosculptarea Define?

Cooltech Define este un tratament revolutionar, special conceput pentru a oferi slabire localizata non-invaziva pe numeroase zone ale corpului. Asadar, spre deosebire de alte tratamente de slabire localizata, Cooltech Define acopera un numar mai mare de zone de tratament precum: abdomen (supraombilical si infraombilical), zona trohanteriana (solduri), coapse, genunchi (zona interioara), zona pubiana, brate, pliuri axila.

Cand Devin Vizibile Rezultatele Criosculptarii?

Imediat dupa prima sedinta de tratament, organismul incepe deja sa proceseze adipocitele, ele urmand a fi eliminate natural din corp, in mod treptat. Astfel, rezultatele se vad incepand cu a 3-a saptamana dupa prima sedinta de tratament. Pentru a obtine cele mai bune rezultate, se recomanda combinarea terapiei de criosculptare cu tratamente de remodelare corporala, precum VelaShape III.

Este Criosculptarea o Alegere Buna pentru Mine?

Criosculptarea este o metoda sigura si foarte eficienta de slabire localizata, cu o capacitate dovedita de a va ajuta sa scapati de centimetrii in plus, fara durere si fara timp de recuperare. Tratamentul este eficient in egala masura atat pentru femei cat si pentru barbati, si se recomanda oricui doreste o metoda rapida de slabire, fara griji si fara complicatii.

Testimoniale Cooltech Define

Cooltech Define este prima metoda de slabire localizata care a dat cu adevarat rezultate deosebite. Cu ajutorul Cooltech am reusit, in sfarsit, sa imi duc silueta pe drumul cel bun. Multumesc! Ioana T.

Slabirea Localizata cu Cooltech m-a ajutat sa scap de grasime mult mai rapid, si m-a ajutat sa obtin rezultate mult mai rapid decat as fi reusit doar mergand la sala.– Tania J.

Vezi Preturile

Call Now Button